Садовий обговорив співпрацю з містами Німеччини з Державним секретарем Адлером Гюнтером

khn5323-69bf20d90fef0570d373c81cd5764fde

Сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий зустрівся з Адлером Ґюнтером, Державним секретарем Федерального міністерства довкілля, охорони природи, будівництва, безпеки ядерних реакторів Німеччини.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

Також Адлеру Ґюнтеру під час короткої прогулянки центром міста показали об’єкти, які були відремонтовані та відреставровані в рамках співпраці міста та німецької організації GIZ.

Під час зустрічі сторони обговорили співпрацю між м. Львовом та містами Німеччини.

«Маю жаль, що вчора не зміг довше побути з вами на конференції. У нас вчора був великий Безпековий Форум, прилетів генерал Ходжес, багато іноземних гостей», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Під час зустрічі говорили про децентралізацію і проведення реформ в Україні, про історичну та архітектурну спадщину Львова, про рівень повноважень місцевого самоврядування тощо. Обговорили питання безпеки в країнах ЄС та в Україні. Також обговорено можливість реалізації спільних проектів щодо енергоефективності та "зелених" технологій. Держсекретар Адлер Гюнтер поділився досвідом реалізації подібних проектів в Німеччині.

«Ми нещодавно приймали у Львові мера міста Фрайбург. Фрайбург вже давно є нашим містом-партнером і ми спільно реалізовуємо великий проект в одному з мікрорайонів міста. Співпраця між нашими містами тісна», - додав Андрій Садовий, міський голова Львова.

Міський голова Львова подарував Держсекретарю Німеччини Адлеру Гюнтеру пам'ятну монету Князя Лева.

Нагадаємо, вчора у Львові розпочалась Друга німецько-українська конференція з міського розвитку. Під час Конференції представники всіх рівнів урядування Німеччини та України, а також громадянського суспільства, науки та бізнесу обговорювали актуальні міжнародні тренди у сфері інтегрованого міського розвитку під загальним гаслом «Міста, комфортні для життя». Конференція відбулась за сприяння Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України та Федерального міністерства навколишнього середовища, охорони природи, будівництва та безпеки ядерних реакторів Німеччини (BMUB).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: