Звільнили начальника «Львівської залізниці»

19239721_1479255822113497_1899924805_n

За останній місяць на Львівській залізниці сталося кілька надзвичайних подій.

В.о. голови «Укрзалізниці» Євген Кравцов звільнив начальника регіональної філії УЗ «Львівська залізниця» Івана Груника за результатами ревізії. Про це повідомляє видання LB.ua.

«Звільняти Груника потрібно було раніше, оскільки Львівська філія УЗ лідирує за кількістю поломок і пожеж на поїздах», - сказав голова громадського контролю УЗ Валерій Довгопол.

Також про звільнення Івана Груника повідомив на своїй сторінці у Facebook керівник ГО «За Якісний Транспорт», радник міністра інфраструктури України Святослав Товстига.

«Справи на Львівській залізниці насправді дуже плачевні, а ситуації які складались в літній період 2017 року, що на ст. Львів, Клепарів вагони могли тижнями стояти і не потрапляти до адресатів є реальним показником критичної ситуації. Через це ми отримали зриви робіт у сезон і ремонти доріг в листопаді і грудні, коли умови не є оптимальними для таких робіт», - написав Святослав Товстига.

Нагадаємо, під час минулої чат-конференції на сайті Дивись.Інфо голова Львівської ОДА Олег Синютка заявляв, що вимагає звільнення керівника «Львівської залізниці».

«Нас дуже серйозно підвела Укрзалізниця. Я навіть клопотав перед керівником Укрзалізниці про зміну керівника Львівської залізниця. Я вважаю, що ця диверсія із відсутністю вагонів із сипучими матеріалами у другій половині літа зупинила нам усі роботи і зв’язала нам руки.  Якщо б не ця диверсійна робота Укрзалізниці, яка повністю припинила поставку сипучих, через що зупинились наші заводи, то ми зробили б не 600 км доріг, а значно більше», – сказав Синютка.

За останній місяць на Львівській залізниці сталося кілька НП.

19 грудня в селі Мшана Львівської області згорів електровоз. 7 січня в Яремчі Івано-Франківської області поламався тепловоз потяга до Одеси. 10 січня в селі Сіль Закарпатської області зійшов з рейок вантажний потяг.

Офіційно Іван Груник очолив «Львівську залізницю» у квітні 2017 року. До цього Іван Груник виконував обов’язки начальника регіональної філії «Львівська залізниця» з 14 грудня 2016 року.

Раніше він обіймав посаду начальника Рівненської дирекції залізничних перевезень ДП «Укрзалізниця».

У 2011-2012 рр. Іван Груник працював заступником голови Львівської ОДА, був депутатом Львівської облради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: