У Львові вперше проведуть event-форум

23517904_540121892994808_7227436343896319671_n

На подію запрошені 40 спікерів, як українських, так і іноземних.

Про це 22 січня під час прес-конференції повідомив Денис Ринський, керівник компанії «Global Events», інформує Дивись.info.

9-10 лютого у Львові на стадіоні «Арена Львів» вперше відбудеться унікальна бізнес-подія — Event Industry Forum. За словами організаторів, подія збере топових фахівців івент-індустрії.

«Львів дуже насичений заходами, але, на нашу думку, не настільки, щоби не можна було збільшувати їхню кількість, збільшувати масштаб, формат, періодичність, сезонність і якість цих подій, — каже Денис Ринський, керівник компанії «Global Events». — З метою формування майданчика для спілкування між представниками івент-індустрії, організаторами заходів, івент-агенціями тощо ми виступили з ініціативою організувати форум. На ньому ми би хотіли підняти питання, пов’язані з комунікацією на ринку подій, проблемами, які виникають щодо організації, адаптації заходів, бюджетування, працівниками і спеціалістами на цьому ринку тощо».

За словами Дениса Ринського, на меті також — показ потенціалу міста і Західної України в плані можливості прийняття тих чи інших заходів.

«Львів 10 років тому обрав напрямок, який давав поштовх IT-індустрії, розвитку туристичної галузі. Після 10 років постало питання, що є досягнення у тих цілях, які були поставлені, але потрібно ставити нові цілі, адже світ динамічний. Зараз великий акцент робиться на напрямку креативної економіки чи то креативної індустрії», — додає заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко.

Детальна програма та перелік учасників — за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: