Львівські депутати виділили 25 мільйонів гривень на перинатальний центр

IMG_5294

Депутати Львівської обласної ради внесли зміни до обласних програм та показників обласного бюджету, якими передбачили виділення 25 млн грн на перинатальний центр, 17 млн грн – на пологове відділення обласної клінічної лікарні,  передає кореспондент Дивись.info.

Депутати Львівської обласної ради внесли зміни до обласних програм та показників обласного бюджету, якими передбачили виділення 25 млн грн на перинатальний центр, 17 млн грн – на пологове відділення обласної клінічної лікарні, передає кореспондент Дивись.info.

Загалом, згідно внесених змін на галузь охорони здоров’я скерували 50 млн грн.

Як розповів директор департаменту економічної пролітики ЛОДА Роман Филипів додаткові кошти також будуть скеровані на завершення об’єктів будівництва.

«Передбачено зокрема 5 млн гривень на фінансування добудови загальноосвітньої школи у селі Черниця Миколаївського району. Кошторисна вартість по цьому об’єкту є значно більша, ми передбачили кошти і в бюджеті розвитку, і в ДФРР. Також є ряд дошкільних навчальних закладів, які плануємо зробити у 2018 році. Зокрема, це дошкільний навчальний заклад у селі Наварія Пустомитівського району з обсягом фінансування 1 млн 350 тис гривень, в с. Рудники Миколаївського району, в с. Нагуєвичі Дрогобицького району», - розповів Роман Филипів.

Читайте також: Львівський перинатальний центр відновить роботу у лютому, — Гірняк

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: