Личаківську ремонтуватимуть до липня

DSC06727

На вул. Личаківській завершено другий етап ремонтних робіт. Для проїзду транспорту відкрито  перехрестя вул. Б. Котика – вул. Мучна – вул. Личаківська, передає кореспондент Дивись.info.

«Для повного відкриття руху автомобілів на цьому перехресті необхідно було завершити роботи по влаштуванню колектора, дорожнього полотна і замощення тротуарів. Також на вул. Б. Котика було проведено переключення існуючих колекторів у новозбудований. Ці роботи завершено і ми відкрили повністю це перехрестя для проїзду авто. На перехресті вул. Б. Котика – вул. Мучна – вул. Личаківська встановили острівець безпеки для зручності пасажирів під час переходу вулиці.

Зараз проводимо роботи з переключення старого колектора до нового та підключення будинків до нового колектора. Зокрема збудовано 490 м нового колектора від перехрестя вул. Мечникова до вул. Б. Котика. Замощено 6 тис. м бруківки. Паралельно ведуться роботи на наступній ділянці дороги: вул. Б. Котика - вул. Черемшини», - повідомив в.о. директора ЛКП «Львівавтодор» Роман Познанський.

За словами заступника міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергія Бабака, ремонтні роботи на ділянці від вул. Б. Котика до вул. Черемшини триватимуть 2 місяці. А весь відрізок дороги, до вул. Пасічної, планують заверши до липня, якщо не буде непередбачуваних робіт через колектор.

«Якщо б на Личаківській ми міняли лише дорожнє покриття, роботи йшли б швидше. Ускладнює роботу заміна колектора, плюс вище догори йдуть скальні породи ґрунтів. Також старий колектор не прокладений рівно. Тому це складна інженерна робота», - прояснив Сергій Бабак.

Читайте також: Замарстинівську почнуть ремонтувати вже наступного тижня, – Садовий

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: