Що дивитися цього літа. Кращі серіали червня

MV5BMTc2NDM1MjI4NV5BMl5BanBnXkFtZTgwMzc4NDIzMjI@._V1_SY1000_CR0,0,1499,1000_AL_
Photo by Erica Parise/Netflix

ІА Дивись.info пропонує цікаву добірку найсвіжіших телешоу цього місяця.

ІА Дивись.info пропонує цікаву добірку найсвіжіших телешоу цього місяця.

Драматичний погляд на світ комедії 1970-х років, екранізація повісті «Туман» Стівена Кінга, а також комедія заснована на реальній історії про жіночу лігу реслінга — в кращих серіалах червня.

I'm Dying Up Here/Вмираю зі сміху
(4 червня)

Showtime запустив на цю мить свій останній серіал - I'm Dying Up Here ( «Вмираю зі сміху»), одним із творців якого є Джим Керрі. Драматичний погляд на світ комедії 1970-х років, де в центрі сюжету - власниця, скажімо так, «Comedy club» в Лос-Анджелесі, яка тримає заклад і коміків в їжакових рукавицях, а також переживає особисту кризу.

https://youtu.be/6kye0QwGX9E

Blood Drive/Кров на колесах
(14 червня)

Події новинки від Syfy Blood Drive ( «Кров на колесах») розгортаються в недалекому постапокаліптичному майбутньому в Лос-Анджелесі. Головний герой - колишній коп і, здається, остання порядна людина в цьому місті. Намагаючись повернути світу колишній вигляд і порядки, він бере участь у підпільній гонці, де машини їздять тільки на людській крові. У напарниці йому попадається фатальна дама, для якої люди - лише джерело палива.

The Mist/Туман
(22 червня)

Стівен Кінг продовжує захоплення телебачення - на канал Spike TV поспішає нова адаптація трилера The Mist ( «Туман»). Історія розповідає про художника Девіда Дрейтона, який разом з сином після сильного шторму відправляється в місцевий супермаркет, де всіх покупців настигає надприродний туман, відрізаючи людей від зовнішнього світу.

Додамо, що у 2007 році вийшов на великі екрани фільм «Імла» — американський фільм жахів режисера Френка Дарабонта, знятий по повісті «Туман» Стівена Кінга.  Кінг не був проти похмурішого закінчення «Імли», яке запропонував Дарабонта і яке відрізняється від закінчення самої новели

GLOW/Блиск
(23 червня)

Netflix випускає комедію GLOW ( «Блиск»), натхненну на реальній історії про жіночу лігу реслінга, яка існувала в кінці 1980-х років і стала відповіддю чоловічого WWF. У центрі сюжету - вигадана історія безробітної актриси, для якої участь в постановочних боях - це не тільки спосіб заробітку, а й останній шанс здійснити свою мрію. У творців шоу числиться Дженджі Коен, в головній ролі - Елісон Брі.

https://youtu.be/AZqDO6cTYVY

Gypsy/Циганка
(30 червня)

Завершує серіальний червень психологічна драма від Netflix з Наомі Уоттс у головній ролі. Уоттс зіграла психотерапевта Джин Холлоуей, яка не гребує вступати в інтимні зв'язки з родичами своїх клієнтів, що руйнує і чужі життя, і її власну.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: