До участі у конкурсі на посаду керівника обласної клінічної лікарні не допустили одного із претендентів

IMG_1321

Одного із претендентів на посаду керівника Львівської обласної клінічної лікарні, Наталію Ван Доеверен, не допущено до участі у конкурсі.

Так одноголосно вирішила конкурсна комісія сьогодні, 16 квітня, передає кореспондент Дивись.info.

За інформацією секретаря комісії, претендентка не подала низку документів, зокрема, довідку про відсутність судимості, а також витяг із державного реєстру осіб, які вчинили корупційні дії. Крім цього, декларація НАЗК була подана із запізненням на кілька днів.

Сама Наталія Ван Доеверен заявила, що всі необхідні документи у неї є. Втім визнала, що декларація була подана із запізненням через погану роботу сайту.

Порадившись, комісія одноголосно вирішила не допускати Наталію Ван Доеверен до участі у конкурсі. Зараз про свою програму доповідає єдиний претендент на посаду, діючий головний лікар Михайло Гичка.

Читайте також: Михайло Гичка: Хочу, щоб Львівська обласна лікарня була найкращою на Західній Україні

Нагадаємо, сьогодні, 16 квітня, конкурсна комісія не змогла визначити переможця конкурсу на посаду директора Львівського обласного перинатального центру та психіатричної лікарні. А конкурс на посаду керівника Львівського обласного госпіталю ветеранів війни та репресованих імені Юрія Липи вважається завершеним і натомість буде оголошено новий.

Читайте також: Поки не відчуваю тиску й не бачу «договірняків», – Наталія Шелестак про конкурс на очільників медзакладів Львівщини (інтерв’ю)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: