Суд у справі активіста С14 та смерть Кобзона. Головне за день

DSC08451

Підбиваємо підсумки за 30 серпня. Ось, що сталося сьогодні.

У Росії помер Йосип Кобзон

Помер радянський співак і відвертий рупор Кремля Йосип Кобзон. Він підтримував анексію Криму, війну на Донбасі. Мабуть, це все, що треба про нього знати. В українських соцмережах цинічно відреагували на смерть Йосипа Кобзона.

Суд у справі активіста С14

Сьогодні у Львові розглядали апеляцію, подану захисниками активіста організації С14 Маркіяна Вербового (Майора), і засідання не обійшлося без скандалів та вуличних акцій. Детальніше про це читайте в матеріалі «Свободу «Майору!»: як у Львові відбувався суд у справі активіста С14 (фото) 

Нагадаємо, що в ніч на 17 серпня оперативники помітили двох осіб, які в центрі міста наносили фарбою напис на фасад будинку. Під час затримання Вербовий заподіяв 33-річному оперуповноваженому ножове проникаюче поранення.

День знань в новому форматі

Вже цього тижня розпочинається новий навчальний рік, проте більшість львівських шкіл вирішили День знань провести у понеділок, 3 вересня. Цьогоріч, як ніколи раніше, на учнів чекає багато змін. Особливо це стосується першокласників. Що зміниться для львівських школярів читайте за посиланням.

Як провести вихідні

Цими вихідними відбудеться етнофестиваль «Карпатія», який ознайомить з побутом, звичаями, традиціями, народною творчістю та ремеслами бойків Старосамбірщини, розкриє смак традиційних страв бойківської кухні.

Новий садочок у Винниках

3 вересня близько 400 дітей зможуть піти у новий садочок №156, що у Винниках. Деталі на за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: