Невдалий мітинг у центрі Львова та формула відповідального батьківства. Головне за день

DSC08743

Підсумовуємо головні події дня.

Націоналісти у Львові припинили мітинг прихильників Рабіновича та Медведчука, як на Львівщині виготовляють сир на сімейній фермі та яка інфраструктура буде у новому ЖК на Під Голоском,— читайте у нашому дайджесті найцікавіших матеріалів за 14 вересня.

Націоналісти у Львові припинили мітинг прихильників Рабіновича та Медведчука

Спроба представників партії «За життя» провести мітинг поблизу приміщення ЛОДА ледь не завершилася масовою бійкою. Близько 20 людей переважно старшого віку під керівництвом очільниці обласного осередку партії «За життя» Інни Іваночко прийшли у сквер навпроти ЛОДА, але їх закидали помідорами. Детальніше читайте та дивіться фоторепортаж за посиланням.

Формула відповідального батьківства – любов, турбота і повага до дітей, – Місіс Україна на форумі сім’ї

У Львові відбувся перший Львівський обласний форум «Українська сім’я: виклики і завдання». Серед спікерів – володарка титулу «Місіс Україна 2018», мама 3-х дітей, Уляна Оксенюк. Під час форуму Уляна поділилась із аудиторією своєю формулою відповідального батьківства. Деталі читайте за посиланням.

Яка інфраструктура буде у новому ЖК на Під Голоском

Згідно із даними сайтів про новобудови, новий об’єкт компанії «Львівська Мрія» по вулиці Під Голоском вже почали будувати. Здадуть об’єкт 2020 року, але вже зараз можна забронювати квартири за привабливою ціною. Деталі за посиланням.

Смачно і корисно: як на Львівщині виготовляють сир на сімейній фермі

Ось уже два роки у селі Бабина Самбірського району розвивається сучасна сімейна молочна ферма, на якій виготовляють смачні сири. Деталі та фоторепортаж дивіться за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: