Ціни на житло у Львові та чи загрожує Україні новий сепаратизм. Головне за день

1236339_563685597002282_222159411_n (1)

Підсумовуємо головні події дня.

Про реальні дипломатичні ризики, роздоріжжя у Верховній Раді та нові тренди президентської кампанії, у якому з районів Львова найпривабливіші ціни на житло в новобудовах, відомий британський нейрохірург та автор двох бестселерів Генрі Марш відвідав цьогорічний Book Forum,— читайте у нашому дайджесті найцікавіших матеріалів за 24 вересня.

Чи загрожує Україні новий сепаратизм та чому депутати взяли бюджет у заручники

Фото: gp.gov.ua

Про реальні дипломатичні ризики, роздоріжжя у Верховній Раді та нові тренди президентської кампанії читайте в політичному огляді Миколи Давидюка.

 

У якому з районів Львова найпривабливіші ціни на житло в новобудовах

Актуальними для охочих придбати житло залишаються ціни. В порівнянні із травнем, станом на кінець літа цьго року, ціни на квартири у новобудовах Львова дещо змінилися. У деяких район квартири подешевшали, а у деяких – навпаки. Детальніше за посиланням.

Робота нейрохірурга багато в чому подібна на роботу сапера, – Генрі Марш (інтерв’ю)

Відомий британський нейрохірург та автор двох бестселерів Генрі Марш відвідав цьогорічний Book Forum. Журналісти Дивись.info поспілкувалися із доктором Маршем про його роботу, майбутні книжки та притаманні англійцям риси. Деталі за посиланням.

Міністр освіти у Львові розповіла про основні проблемні питання нової української школи (фото)

Наприкінці минулого тижня, в рамках Форуму видавців, до Львова приїжджала міністр освіти і науки України Лілія Гриневич. Під час дискусії Лілія Гриневич розкрила чимало запитань, які цікавлять не лише освітян та розповіла про основні моменти та стан впровадження реформи Нової української школи (НУШ). Деталі за посиланям.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: