Нік Вуйчич у Львові та Міжнародний економічний форум. Головне за день

IMG_8413

Підсумовуємо головні події дня.  

Найцікавіші цитати з виступу Ніка Вуйчича у Львові, Що підготував Міжнародного економічний форум, Про що говорили на TEDxLviv — про це та інше читайте у нашому дайджесті найцікавіших матеріалів за 29 жовтня.

Про що говорив Нік Вуйчич у Львові

Вчора на стадіоні «Арена Львів» перед багатотисячною публікою виступав відомий у всьому світі мотиваційний спікер, проповідник Нік Вуйчич. Журналісти ІА Дивись.info також побували на його виступі та занотували найцікавіше. Деталі за посиланням.

Безсмертя, космічний туризм та роботи-найманці

Фото зі сторінки TEDxLviv у Фейсбук

У майбутньому люди перестануть старіти, освоять космос, навчаться володіти своїм мозком, а також працюватимуть виключно на креативних роботах, бо усе інше виконуватиме штучний інтелект. Такими думками поділилися науковці та спеціалісти різних галузей під час конференції TEDxLviv 27 жовтня. Ми занотували найцікавіше. Деталі за посиланням.

XVIІІ Міжнародний економічний форум

Цього тижня у Львові пройде масштабний Міжнародний економічний форум. Основні події першого дня Форуму відбуватимуться на Арені Львів в межах 4-х пленарних дискусій. У другому пленарному засіданні, згідно із програмою, зокрема візьме участь глава місії МВФ в Україні Рон ван Роден, Оксана Маркарова – в.о. Міністра фінансів України та інші. Крім того, родзинкою цьогорічного форуму стане бізнес-виставка. Деталі за посиланням.

Стратегічні плани ЛПК «Лев»

У ЛКП «Лев» напрацювали стратегію будівництва вигульних майданчиків для тварин у Львові. Відтак, упродовж 5 років у місті планують облаштувати 75 вигульних майданчиків. Деталі за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: