Яким буде туризм у Львові та як вберегтися у сезон застуд. Головне за день

IMG_9197

Підсумовуємо головні події дня. 

Як у Львові тривають роботи з облаштування Меморіалу Громадської Сотні, яким у Львові вбачають майбутнє українського туризму та як вберегтися у сезон застуд, — про це та інше читайте у нашому дайджесті найцікавіших матеріалів за 6 листопада.

Перспективна галузь

У Львові під час туристичної панелі Міжнародного економічного форуму обговорили, які перспективи Україна має у привабленні іноземних туристів та на що робити ставку, аби збільшити потік візитерів у рази. Дивись.info занотувала найцікавіше з панелі. Експерти відзначають, що в Україні є кілька перспективних видів туризму, зокрема, сільський, гастрономічний та медичний. Більше про сучасні тренди й виклики туристичного ринку далі. Деталі за посиланням.

Як вберегтися у сезон застуд: поради епідеміолога

За минулий тиждень на Львівщині захворіли на грип та гострі респіраторні захворювання понад 9 тисяч осіб, проте наразі вірусу грипу на Львівщині немає. Як вберегтися у сезон застуд дізнайтеся в нашому огляді.

Як у Львові облаштовують Меморіал Громадської Сотні

У Львові тривають роботи з облаштування громадського простору та будівництва меморіалу пам’яті Героїв Небесної Сотні. У сквері на вул. Кривоноса, де має постати меморіал, вже залили частину стели та готують фундамент під оглядові майданчики. На роботи витратили уже 1 млн 100 тис. грн. Кошти пішли зокрема на зрізання частини дерев та завезення грунту. Деталі будівництва за посиланням.

Кіно, концерти та експеримент

Фото: Львів - Vgorode

Завтра у Львові стартує II Фестиваль сучасної бандури Lviv Bandur Fest 2018, який триватиме до 11 листопада. Чим цьогоріч дивуватиме фестиваль, дізнайтеся в нашому анонсі.

Справа Гандзюк

Генпрокурор Юрій Луценко заявив, що наразі у слідства є 12 підозрюваних у замовленні нападу на активістку Катерину Гандзюк і напередодні «піарники на крові» злили інформацію про одного з них у ЗМІ. Що розповіли у ВР Луценко та Князєв, читайте за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: