Як боротимуться з трудовою міграцією та як на Поліссі добувають сонячний камінь. Головне за день

IMG_0958

Підсумовуємо головні події дня.  

Як на Львівщині боротимуться з трудовою міграцією, Як на Поліссі добувають сонячний камінь, а також у Львові створили центр, де фахово допомагають дітям із порушенням розвитку — про це та інше читайте у нашому дайджесті найцікавіших матеріалів за 19 листопада.

У пошуках сонячного каменю

 

Місячний пейзаж – так на Поліссі називають місця, де миють бурштин, і вони геть не обов’язково серед непрохідних боліт і густих лісів. Подібні «пейзажі» трапляються просто біля дороги. Незважаючи на показові «виступи» правоохоронців, тут вже давно ніхто особливо не ховається з бурштиновим бізнесом. Щоб подивитися, як на Поліссі добувають сонячний камінь, ІА Дивись.info вирушила до Володимирецького району Рівненської області.

Як зупинити трудове міграцію за кордон

 

Агітаційні відеоролики, сайт з вакансіями для молоді та дуальна освіта. Так на Львіщині хочуть запобігати масовому виїзду молоді на роботу за кордон. Що робити, щоб молодь залишалася працювати в Україні, обговорювали під час круглого столу «Перше робоче місце в умовах трудової міграції української молоді за кордон». У ЛОДА зібралися освітяни, роботодавці, студенти. Деталі за посиланням.

У Львові створили центр, де фахово допомагають дітям із порушенням розвитку 

У Львові, на базі 4-ої міської поліклініки, що на Сихові, розпочав роботу Центр раннього втручання для сімей, у яких виховуються діти з порушенням розвитку. Зокрема тут з малюками, віком до 4 років, працюють фахівці, які допомагають їм розвиватись, а також адаптуватись їм та їхнім батькам до життя в суспільстві. Деталі за посиланням.

На Львівщині відремонтували одну із найнебезпечніших ділянок дороги

На Львівщині, на 549 кілометрі міжнародної дороги «Київ-Чоп», завершили капітальний ремонт та освітлення транспортної розв’язки. Як зазначив керівник Служби автомобільних доріг у Львівській області Руслан Кандибор, це найбільше проблемне місце концентрації ДТП на цій розв’язці. Деталі за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: