Бізнес і нічого зайвого: як у Львові пройшов Ukrainian Business Marathon (фото)

IMG_5156

16 та 17 березня у Львові вже втретє відбувся Ukrainian Business Marathon – наймасштабніша бізнес-подія Західної України. 

Нагадаємо, що Ukrainian Business Marathon – це бізнес-подія нового формату, яка надає можливість власникам бізнесу, підприємцям, топ-менеджерам, інвесторам, стартаперам та іншим учасникам перейняти столітній досвід провідних експертів у бізнес-сфері та вдосконалити власну справу.

Вже три роки підряд на бізнес-подію збираються найкращі експерти різних галузей бізнесу і діляться своїми напрацюваннями з учасниками події.

Програма цьогорічного заходу складалась із шести блоків:

«Психологія»
Це блок представляли такі спікери, як Ольга Фреймут, Ліга Гаркуша, Олексій Адамів та Анна Петрова. Під час виступів спікерів львів'яни дізнались про те, як перетворити мрію на бізнес, що приносить прибуток, як визначити, що необхідно зробити у бізнесі прямо зараз та як наміри напряму визначають результат у бізнесі.

«Команда»
Рената Чучмай, Катерина Балановська, Катерина Ковалевська та Володимир Малічевський розповіли хто такий лідер у команді та яка роль власника в формуванні та утриманні команди.

«Продукт»
10 кроків до успішного бренду визначила Ольга Артюхова. Юрій Филюк у своєму виступі представив нову інвестиційну модель для розвитку регіону. Від Дмитра Деркача львів'яни дізнались що насправді дає сервіс бізнесу, а Ярослав Заблоцький поділився секретам, як створити преміум-продукт, який буде доступний кожному.

«Маркетинг»
Як залучити понад 37 000 клієнтів за місяць, використовуючи комплексний інтернет-маркетинг розповів Дмитро Дімбровський. Як перестати вгадувати і надати клієнтам те, що їм насправді потрібно поділився Орест Зуб. Роман Гавриш продемонстрував 8 основних законів для росту бізнесу, а Світлана Павелецька пояснила, чи можуть емоції продати бренд.

«Продажі»
Під час виступів спікерів у цьому блоці львів'яни мали змогу дізнатись як вийти на новий рівень в продажах, лайфхаки та основні невдачі стратегії виходу на ринки ЄС та Азії, як зробити ціну неважливою для клієнта та як правильно продавати. Про це розповідали Дар'я Лещенко, Анастасія Владчинська, Олесь Потягайло та Марина Авдєєва.

«Бренд та PR»
Як бізнесу комунікувати з наступним поколінням, як бізнесу бути креативним та що він може запозичити в індустрії моди львів'яни дізнались у блоці «Бренд та PR» від Наталії Улинець, Єгора Петрова та Ірини Данилевської.

Опісля виступів спікерів на львів'ян чекала мотивуюча розмова із топ-спікером Ukrainian Business Marathon, бізнесменом, який входить у Топ-20 Forbes Євгеном Черняком.

"Як перебороти страх? Знайди те, що важливіше, ніж страх. Я також боюсь, їм себе, і копаюсь в собі, але я роблю. Я приймаю рішення, роблю, а потім їм себе правильно це чи ні, і аналізую помилки, щоб не наступати на ті ж граблі", - поділився секретами свого успіху із учасниками марафону Євген Черняк.

Відтак, під час виступів спікерів, львів'яни виокремили для себе низку корисних порад, такі як:

  1. Не варто поспішати змінювати клієнта.
  2. Немає «вашого» клієнта. Клієнт часто купує товар вашого конкурента.
  3. Чим більше ви відрізняєтесь, тим менше клієнтів вас купує.
  4. У бізнесі замість величезної аудиторії (клієнти), потрібно обрати одну людину, з нею комунікувати та виробляти продукт лише для неї.
  5. Задача брендів - викликати емоції.
  6. Знижка викривляє попит.
  7. В бізнесу повинно бути обличчя. Це приваблює споживачів.

Зазначимо, що цьогоріч кількість спікерів збільшили – протягом двох днів 24 топових експерти ділилися власним досвідом та розбирали найбільш актуальні питання сучасного бізнесу.

Також окрім потрібних знань та сертифікату про участь в UBM, учасники мали змогу здобути нові знайомства, контакти та ділових партнерів. "Цьогоріч це був новий формат нетворкінгу”, – повідомляють організатори.

Повний фоторепортаж з події дивіться тут

На заході львів’яни мали змогу оновити свої знання щодо інструментів для розвитку бізнесу, познайомитись з іншими підприємцями та отримати потужний імпульс для розвитку на цілий рік.

Організатори заходу також додали елемент гри у саму подію. Бізнес-Гра – це окремий блок події, де учасники змогли проявити свої підприємницькі здібності і у нагороду отримати цінні призи від партнерів та спікерів.

Підготувала Юлія Борух

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: