Компанія «ГрінЕра Україна» для медиків закупила засоби захисту

90615548_256525758701165_5806028771752411136_n

Компанія «ГрінЕра Україна» придбала понад 100 комплектів спеціальних захисних костюмів, плащів та окулярів для медиків Львова. Засоби захисту представники підприємства передали у Львівську інфекційну лікарню.

«Головним завданням зараз є вберегти громаду міста від небезпеки. Це спільна справа кожного і чи не головний пріоритет  – захист медичних працівників. Ми закупили 100 комплектів спеціальних костюмів, плащів та окулярів, які передали у Львівську інфекційну лікарню. Це перша партія, яку ми змогли отримати», – розповів засновник «ГрінЕра Україна» Богдан Михалусь.

У зв'язку з епідемією коронавірусної інфекції COVID-19 компанія «ГрінЕра Україна» також запровадила на підприємстві посилені санітарно-гігієнічні стандарти.

Зокрема частина персоналу працює віддалено, у всіх офісах встановлено дезінфікатори, якими також забезпечений кожен екіпаж, який вирушає на збір відходів. Також працівникам закуплені захисні маски та спец рукавиці. Для забезпечення безперебійного функціонування вивезення відходів компанія організувала власну систему доставки співробітників на роботу для уникнення контактів у громадському транспорті.

Довідка

Компанія «ГрінЕра Україна» з 2016 року у Львові надає комплексні послуги європейського рівня зі збору, сортування та утилізації твердих побутових відходів (ТПВ). Компанія забезпечує вивіз ТПВ та їх утилізацію для комерційних, бюджетних, комунальних і приватних споживачів. Для цього використовуються європейські підходи та техніки для збору відходів, зокрема, сміттєзбиральні машини класу Євро 5 та Євро 6, сучасні контейнерні баки, у тому числі підземного типу.

«ГрінЕра Україна»  у Львові займається сортуванням відходів, забезпечивши роздільний збір на три фракції: змішанні відходи, вторинна сировина та скло.  Сума  загальних інвестицій компанії в інфраструктуру міста склала 3 млн дол.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: