5 головних трендів у дизайні оселі цієї осені

осінь1

Аби помешканння було максимально комфортене, кожен намагається докласти максимум зусиль. Пропонуємо переглянути тенденції, що буде модно в новому сезоні для вашого житла.

Аби помешканння було максимально комфортне, кожен намагається докласти максимум зусиль. Пропонуємо переглянути тенденції, що буде модно в новому сезоні для вашого житла. Деякі поради допоможуть облаштувати інтер'єр для найвибагливіших мешканців. 

*Матеріал підготовлено за сприяння будівельної компанії «Львівська Мрія».

Дерево й інші природні матеріали

Мода на натуральність набирає обертів, тому природні матеріали дедалі більше використовують у дизайні інтер’єрів.

Поза конкуренцією залишається дерево і чим його більше, тим краще.

Деревина має мати виразну текстуру. Окрім того, в інтер’єрах квартир дедалі частіше використовують ротанг, який ще донедавна вважався придатним лише для декорування дачі.

Cтосовно текстилю, то сьогодні дизайнери здебільшого надають перевагу натуральним тканинам.

Екологічно стійкі матеріали та інновації

Останнім часом всі виробники предметів інтер'єру говорять про вторинну переробку і екологічно чисті матеріали. Амбіції великі у всіх, а от результати сильно відрізняються, в залежності від бренду (у декотрих попереду ще багато роботи). Втім є ряд компаній, які експериментують з дизайном меблів, які повністю зроблені з переробленої сировини, наприклад пластик з рибальських сіток, що засмічує океани.

Повернення до витоків

Мода для інтер’єру помешкань так само, як і у фешн-індустрії рухається за колом. Розробники меблевих брендів не поспішають придумати щось нове, натомість повертаються до дизайнів, які були ще давно.

5 модних кольорів цього року

Головні кольори осені: класичний синій, теракотовий, темно-зелений, сіро-голубий, а також всі відтінки коричневого. Розповімо про п’ять кольорів, які обіцять стати дуже популярними цього року.

Один з головних трендів цього року – це повернення до холодних відтінків.
Сіро-блакитний, м'який і прохолодний, нагадує про небо до того, як його забарвлять перші промені сонця. При цьому він має дивовижну властивість – у поєднанні з рожевим і жовтим буде виглядати радісним і динамічним, доповнений нейтральними акцентами стане спокійним і ніжним, а в парі з більш насиченими синім або бірюзовим виявиться свіжим, як морський бриз.

В якій кімнаті буде виглядати краще за все? Ідеальний для спальні.

Стильний та статусний, і водночас гармонійний та спокійний, класичний синій викликає асоціації з небом в сутінках, вселяє в нас надію і створює відчуття довіри – безпрограшний варіант. У якій кімнаті буде виглядати краще за все? У передпокої, кабінеті або ванні.

Зелений знову повертається в інтер'єри. Природні тони кличуть втекти з міських джунглів або хоча б відключитися від соціальних мереж. Від кольору незрілого мигдалю до відтінків соснових гілок, зелений принесе в будинок спокій і умиротворення, яких так не вистачає в сучасному світі.

В якій кімнаті буде виглядати краще за все? У будь-якій, без винятку!

Коричневий увійшов в моду ще торік, але в 2020-му продовжує набирати популярність. Шляхетні бурштинові, медові і темніші акценти прекрасний додаток у інтер'єрі. Створять елегантний і розкішний фон для особистої колекції декору і мистецтва.

Індивідуальність

Щоби зробити свій будинок затишнішим цієї осені, дизайнери радять на час забути про мінімалізм і додати в інтер'єр пам'ятні речі, що відображають вашу індивідуальність. Наприклад, вінтажні предмети, які володіють особливим шармом.

*Матеріал підготовлено за сприяння будівельної компанії «Львівська Мрія».

Нагадаємо, у Львові триває будівництво нового ЖК «Львівська Мрія» на вул. Під Голоском. Здати нове житло в експлуатацію планують 2020 року. За планом тут буде 16-поверховий будинок на дві секції. У будинку буде 165 квартир. Обрати свою можна на сайті проекту, в якій згодом можна буде облаштувати домашній офіс.

Читайте також: 10 бюджетних способів зробити домашній офіс більш комфортним

Будинок матиме бетонний каркас, а заповнення та міжкімнатні стіни будуть цегляними. Тут використовують червону повнотілу цеглу. Цей матеріал вважається найбільш екологічним, крім того, він добре утримує тепло та забезпечує хорошу шумоізоляцію. За даними будівельної компанії, будинок здаватимуть мешканцям з поштукатуреними стінами, цементною стяжкою під «чисту» підлогу, двоконтурним котлом (димохідна система Schiedel QUADRO) та розведенням труб по квартирі під стяжкою (здається в робочому стані), лічильниками газу, води, електроенергії, мідною електропроводкою до розвідної коробки у квартирі, виводами під сантехніку та каналізацією. У помешканнях встановлять металопластикові вікна та сталеві двері. За проектом, мешканці отримають вже засклені балкони, сучасні домофони та два безшумних ліфти (один із них – вантажний, розрахований на 1000 кг). А поряд із будинком розташується підземний паркінг.

Усі деталі проекту та фото з будівельного майданчика дивіться тут.

Львівська Мрія — на ринку Львова вже понад 7 років. За цей час збудовано та здано в експлуатацію 5 будинків. Унікальність ЖК «Львівська Мрія» в тому, що будинки збудовані із цегли. Компанія вирізняється акуратністю, що стосується дозвільних документів, підбором геолокацій, інженерного проектування будинків та дотриманням усіх будівельних та технологічних норм при будівництві житла.

ЖК «Львівська Мрія» неодноразово були відзначені у міжнародному конкурсі «Кришталева цегла».

ЖК «Львівська Мрія» — помешкання створені для вашого щасливого життя!

Контакти відділів продажу: м. Львів, вул. Рубчака, 11, вул. Кн. Ольги, 1 тел.: (032) 241-08-08; (097) 811-80-80

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: