Велійка закликав Садового негайно розпочати процедуру підняття вартості проїзду

Виконавчий комітет Львівської міської ради 10 березня 2015 року своїм рішенням №115 тимчасово до 01 червня 2015 року встановив час дії посвідчень на безоплатний проїзд пільговим категоріям пасажирів у міському автотранспорті з 10.00 год. до 16.00 год. Чи вирішить такий крок проблему стабілізації господарсько-фінансової діяльності автотранспортних підприємств? В сьогоднішніх реаліях рішення виконавчого комітету не знімає з порядку денного питання перегляду вартості проїзду, а лише дозволяє збалансувати величину тарифу на проїзд з реальними можливостями пасажирів її оплачувати.

Про це повідомила Асоціація перевізників Львівщини

"Вважаємо, що процедуру перегляду тарифу на послуги міського пасажирського автомобільного транспорту потрібно розпочинати негайно.

Асоціація перевізників Львівщини звертається:

а) до всіх керівників автотранспортних підприємств, які обслуговують регулярні міські маршрути, не поширювати дію рішення виконавчого комітету Львівської міської ради №115 від 10.03.2015 року на дві категорії громадян: 1. Інваліди по зору із особою, що супроводжує.

2. Діти з багатодітних малозабезпечених сімей при наявності документів, що підтверджують право на пільгу

б) до пасажирів, які користуються правом безоплатного проїзду у громадському транспорті: Для уникнення конфліктів при посадці в автобус в час із 10.00 до 16.00 год. прохання показувати водію ОРИГІНАЛ ПОСВІДЧЕННЯ на право безоплатного проїзду в розгорнутому вигляді.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: