У Львові представили соціально-мистецький проект «Батько Героя» (відео)

Вчора, 9 квітня, у Львівській галереї мистецтв презентували соціально-мистецький проект «Батько Героя». Про це повідомив кореспондент Дивись.Інфо.

Під час виставки відвідувачі матимуть змогу оглянути більше двох десятків панорамних монументальних чорно-білих фотопортретів батьків, переглянути документальний фільм на основі авторської репортажної відео та аудіо зйомки, яку була проведена в процесі експедиції по родинах загиблих двадцяти п’яти хлопців у Львові та містечках і селах нашої області. Також у фільмі використані фото та відео із приватних архів родин, які демонструються вперше.

«Автори робіт – молоді фотомайстри, які спробували донести до нас глибокі емоції, переживання від втрати перерваного порядку передачі коду роду, що спричинені смертю сина, цей також і реквієм: пам'ять про загиблих і тихе «Дякую» їм та їхнім родинам», – розповіла куратор проекту Христина Березовська.

Додамо, що основною метою проекту є виховання свідомих громадян, юнацької та дитячої молоді на прикладі конкретних свідомих Героїв.

Зазначимо, що виставка триватиме до 22 квітня, після чого проект почергово буде експонуватися в українських культурних центрах діаспори в світі, повідомили в галереї мистецтв.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: