Львівська міськрада звернулася з вимогою пояснити, чому досі не призначено керівника ДФС Львівщини

Львівська міська рада підтримала ініціативу громадські активісти Львова і звернулася до прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка, міністра фінансів України Н. Яресько, в.о. голови Державної фіскальної служби України М. Мокляку та голови Львівської обласної державної адміністрації О. Синютці з проханням пояснити чому досі не призначили керівника ГУДФС у Львівській області.

Про це Дивись. Інфо повідомила прес-служба Народної самооборони

Зазначимо, майже рік ДФС Львівщини немає очільника. Попри те, що понад вісім місяців тому було розпочато процедуру з визначення кандидата на цю посаду.

Конкурс підбору кандидатів завершився ще 4 березня цього року. Втім, незважаючи на неодноразові звернення активістів Львівщини до високопосадовців, у ЗМІ та у соціальних мережах, жоден з переможців досі не призначений на посаду голови фіскальної служби у Львівській області попри те, що жодних офіційних перепон для цього не має.

Громадські діячі Львівщини акцентують, вказана ситуація однозначно свідчить про те, що незважаючи на задекларовані сьогоднішні гасла про пріоритет чесності, справедливості, прозорості та професійності в управлінській сфері, ми знову маємо верховенство інтриг, корупції, кумівства, політичної доцільності, несправедливості та закритості влади від народу.

Додамо, громада Львівщини вважатиме неприпустимим та гостро реагуватиме на подальше затягування даного питання, а також на всілякі спроби маніпуляцій провести новий конкурс чи намагання призначити на цю посаду будь-якої іншої особи, окрім тих, що рекомендовані Радою з кадрових питань ДФС України.

міськ арада про ДФС 3 міськ арада про ДФС 4 міська рада про дсф 2 міська рада про дфс

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: