ППО знищила всі ракети, якими росіяни атакували Київщину, — Генштаб

ракета
Фото ілюстративне.

У ніч проти першого червня російсько-окупаційні війська обстріляли Київську область із оперативно-тактичного ракетного комплексу «Іскандер». Цілились у об'єкти критичної та цивільної інфраструктури.

Про це йдеться у зведенні Генерального штабу Збройних сил України станом на 06:00 четверга, першого червня.

За попередніми даними, українська протиповітряна оборона ліквідувала 10 із 10 ворожих ракет. Утім падіння уламків призвело до загибелі людей.

У Київській міській військовій адміністрації повідомили, що у Деснянському районі уламки російської ракети впали на поліклініку та багатоповерхівку. Загинули троє людей, зокрема 10-річна дитина. Ще десять мирних мешканців отримали поранення.

Також у Дніпровському районі уламками пошкоджено житловий будинок, сталося займання припаркованих автомобілів, а ще уламки впали на проїжджу частину. Там травмовані двоє людей.

Атаки рф по Україні за 31 травня

У Генштабі також повідомили, що вчора росіяни завдали три ракетних та 29 авіаударів по Україні. Окрім цього, загарбники 49 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових та населених пунктах із реактивних систем залпового вогню.

Унаслідок цього постраждали мирні люди, пошкоджено житлові будинки та іншу інфраструктуру.

Українські військові також попередили, що залишається дуже високою ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по Україні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: