У жовтні в Москві почнеться суд у справі директора Бібліотеки української літератури

21 жовтня в Москві почнеться судовий розгляд у справі директора Бібліотеки української літератури Наталії Шаріної, яка провела рік під домашнім арештом без права короткочасних прогулянок.

 

Про це інформує УНІАН.

«Кримінальна справа директора Бібліотеки української літератури Наталії Шаріної надійшла до Міщанського суду столиці. Попереднє слухання призначено на 21 жовтня. Сама Шаріна вже майже рік перебуває під домашнім арештом без права короткочасних прогулянок», - сказав Павлов.

Він повідомив, що захист має намір просити суд повернути справу прокурору, оскільки формулювання пред`явленого обвинувачення настільки неконкретні, що навіть не дозволяють зрозуміти, коли саме за версією слідства Шаріна вчинила злочин.
При цьому адвокат підкреслив, що, «поки суд та справа, саму Бібліотеку української літератури, яка, до речі, визнана у справі Шаріної потерпілою, вирішили розформувати».
«Добре, хоч не перетворили на бомбосховище. Хоча, ще не вечір», - зазначив Павлов.
Як стало відомо раніше, 28 жовтня 2015 року в Бібліотеці української літератури в Москві провели обшук, поліція підкинула націоналістичну літературу. Також обшук пройшов вдома у директора бібліотеки Шаріної.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: