«Ти пахнеш як туалет»: дочка Стіва Джобса розповіла про важкі стосунки з батьком

maxresdefault

В мережі з’явилися уривки із мемуарів Лізи Бреннан-Джобс, яка є дочкою співзасновника Apple Стіва Джобса. Вона розповіла про свої важкі стосунки з батьком – як він не хотів її визнавати своєю дитиною, а деколи занадто різко ставився.

Про це повідомляє Medialeaks, передає ZIK.

Відомо, що сам Стів Джобс мав непростий характер, який добряче відчула його дочка Ліза.

За словами американки, Джобс довго не хотів визнавати своєю дитиною. А до двох років її виховувала лише мама.

«Мій тато не допомагав. Мама знайшла для мене місце в яслях у церкві, яку очолювала дружина міністра. Кілька місяців ми жили в кімнаті в будинку, який мама знайшла за оголошенням. Це був будинок для жінок, які хотіли всиновити дитину. У 1980 році окружний Сан Матео в Каліфорнії звинуватив батька у невиплаті аліментів. Але тато не визнавав мене своєю дочкою; клявся, що був безплідним і моїм батьком був інший чоловік», – пише Ліза Джобс.

Коли у Стіва Джобса почалися значні проблеми із раком підшлункової залози, Ліза регулярно його відвідувала. В одному із випадків вона бризнула на себе спрей, який пахне трояндами. Далі сталася неприємна ситуація.

«Коли ми обнялися, я відчула його хребці та ребра. Він пахнув плісенню, а потім і ліками. «Я скоро вернусь», – сказала я. А потім почала йти. Він сказав мені: «Ліз. Ти пахнеш як туалет», – пише у своїх мемуарах пані Джобс.

Жінка вважає, що вони з батьком по-різному дивилися на свої стосунка. Вона була для Стіва Джобса плямою на його видатній кар’єрі. Ніби наявність дочки не підходила під його історію успіху.

«Для мене все було навпаки: чим ближче я була до нього, тим менше відчувала сором, він був частиною мого світу, завдяки йому я рухалася до світла».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: