У Львові стартував Міжнародний шаховий турнір Укренерго Open

1 липня голова постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Львівської обласної ради Ярослав Качмарик взяв участь у відкритті Міжнародного шахового турніру Укренерго Open, що стартував в національному університеті «Львівська політехніка».

Вітаючи учасників шахового турніру від імені голови облради Петра Колодія та депутатського корпусу, Ярослав Качмарик наголосив, що в залі зібралися не тільки шахісти, які вже є гордістю Львівщини, але й ті, якими ми будемо гордитися у найближчому майбутньому. «Депутати обласної ради робитимуть усе необхідне, аби спорт на Львівщині розвивався, зокрема шаховий, аби розвивався інтелект України», – зазначив Ярослав Качмарик. Він також подякував ректору національного університету «Львівська політехніка» Юрієві Бобалу за сприяння у проведенні Міжнародного шахового турніру в стінах Політехніки, його організаторам, а також батькам юних шахістів, за те, що їх діти всерйоз займаються цим прекрасним спортом.

«Я переконаний, що кожен, хто бере участь в турнірі у Львові, що став на цей тиждень «шаховою столицею», відчує, як в таких змаганнях стає сильнішим. Успіхів всім учасникам шахового турніру в змаганнях, успіхів у житті», – сказав Ярослав Качмарик

У шаховому турнірі, що впродовж тижня відбуватиметься у Львові, беруть участь кращі юні шахісти з України, Чехії, Словаччини, Польщі, Угорщини, Росії, Білорусії та Молдови.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: