У Львові проведуть тренінг на тему міського туризму для неповносправних осіб

У Львові парки оброблятимуть від кліщів
Міське управління екології закликає мешканців утриматись від відвідування парків імені Папи Римського Івана-Павла ІІ, Погулянки, «Залізна Вода», «Стрийський», «Левандівський» та «Високий Замок» упродовж кількох днів – у зв’язку з проведенням акарицидної обробки, з метою мінімізації укусів кліщів

В рамках програми «Перший кар’єрний крок» Львівська міська рада зініціювала проведення серії тренінгів для студентів «Практики туристичного бізнесу». Метою цих тренінгів є формування середовища молодих професіоналів, ознайомлення  із сучасними потребами та вимогами туристичної індустрії, застосування на практиці вмінь та знань.

Відтак, усіх бажаючих запрошують на тренінг, який відбудеться 31 жовтня, у четвер, з о 16.00 до 18.00 год. Доповідачем буде Олександр Волошинський, голова Товариства «Зелений хрест». Тема тренінгу - «Міський туризм для неповносправних осіб». Тренінг відбудеться у великій сесійній залі, каб 202, Львівської міської ради.

Зареєструватися на зустріч можна в он-лайн анкеті  за наступним посиланням:  https://bit.ly/OVAAww

За детальною інформацією просимо звертатися: м. Львів, пл. Ринок 1, каб. 215 , тел. 297 57 59. Контактна особа -  Марта Завербна або каб. 103, тел. 297 57 53. Контактна особа - Анна Глова.

Марія Юрків

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: