Львівським ДАІшникам "принесли" шини (фото)

27 серпня 2014 року о 11:30 Громадська організація «Ідея Нації» провела пікет УДАІ ГУМВСУ Львівської області під назвою: «Народна люстрація». Метою акції було звільнення т.в.о. УДАІ ГУМВСУ Львівської області Олександра Хутняка. На думку активістів людина, яка у час Революції Гідності перекривала рух транспорту, що їхав на Майдан, яка була  призначена Януковичем і  працювала посібником злочинного режиму  на  має права займати будь-яку керівну посаду у Львові.

Прийшовши до будівлі по вул. Перфецького, 19, де саме і знаходиться обласне ДАІ пікетувальники розгорнули плакати та принесли із собою шини, щоб нагадати керівництву ДАІ області про події під час Революції Гідності. Оскільки проведення люстрації було одним із основних вимог подій на Майдані.

До протестувальників під час акції вийшов т.в.о. ДАІ Львівщини Олександр Хутняк, який зневажливо почав ставитись до думки громадськості, чим викликав до себе заклики «Геть хабарника зі Львова», «Заяву» та «Ганьба». Після чого Олександр Хутняк погодився із тим, що що виконував злочинний наказ Захарченка по блокування траси камазами та кразами біля Шепетівки Хмельницької області. Після чого не бажаючи спілкуватися із громадою Львівщини вирішив піти до приміщення обласного ДАІ.

Натомість протестувальники згідно поданої заяви почали підходити до будинку на вул. Перфецького, 19, але працівники міліції вирішили порушити законодавство та запропонували проведення акції на дорозі перед парканом обласного ДАІ, в наслідок чого виникла давка. Але протестувальники все ж таки пройшли під будівлю обласного ДАІ для проведення вказаної вище акції.

Як заявив Голова Проводу ГО «Ідея Нації» Остап Стахів: «Сьогодні працівники міліції на жаль не забезпечили правопорядок під час акції протесту, яку проводила ГО «Ідея Нації». Натомість не зважаючи на сьогоднішні провокації зі сторони правоохоронних органів чи третьої сторони наша позиція щодо народної люстрації жодним чином не буде мінятися».

DSC_0012 DSC_0024 DSC_0025 DSC_0033

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: