Від початку року на переїздах Львівської магістралі зафіксували 6 ДТП

Львівська магістраль нагадує водіям автомобільного транспорту, що нехтування правилами перетину залізничних переїздів може коштувати життя. Так, днями у Чернівецькій області поблизу станції Мамаївці трапилося жахливе ДТП, внаслідок якого загинув водії автомобіля, а двоє пасажирів, в тому числі немовля, потрапили до лікарень із численними травмами, повідомила Дивись Інфо прес-служба Львівської залізниці.

Залізничники вкотре наголошують на тому, що ДТП на переїздах стаються виключно із вини водіїв автомобільного транспорту. В останньому випадку водій автомобіля, під’їжджаючи до переїзду, об’їхав колону машин, що зупинились перед закритими шлагбаумами та, незважаючи на заборонні сигнали світлофорів, виїхав на переїзд. Машиніст локомотива застосував термінове гальмування, однак зіткнення уникнути не вдалось. Водій загинув на місці, пасажири у важкому стані, автомобіль ремонту не підлягає.

Додамо, від початку року на Львівській магістралі стались 6 випадків дорожньо-транспортних пригод на залізничних переїздах, внаслідок яких травмувались три особи і одна людина загинула. У одному випадку автомобіль в’їхав у бік потяга.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: