ІТ-фахівці Львова вирушають у тур містами України

1 червня Львівський ІТ Кластер разом з ІТ-спеціалістами з провідних компаній Львова розпочнуть тур містами України. Завітають вони у Вінницю (1.06), Київ (2.06), Харків (3.06), Дніпропетровськ (4.06) та Одесу (5.06), повідомили Дивись Інфо у прес-службі ЛМР.

У 2014 році Львівський ІТ Кластер розпочав реалізацію надзвичайно масштабного за географією проекту – Lviv IT Road show. Разом з львівськими ІТ-фахівцями – справжніми гуру індустрії різних напрямків – команда Кластеру відвідала міста Західної України. Цього ж року Кластер збільшує масштаби проекту.

Цей проект передбачає конференції у різних містах, дискусії, воркшопи а також цікаві презентації. Під час конференції львівські спікери ділитимуться як особистим та практичним досвідом, так і досвідом розвитку інформаційних технологій у Львові.

Гастролі ІТ-фахівців Львова будуть цікавими для усіх, хто прагне нових знань та хоче бути в курсі ІТ-трендів.

Після презентацій в учасників буде можливість поспілкуватись із спікерами та всією львівської командою ІТ-спеціалістів у неформальній обстановці, адже однією із цілей проекту є сприяння співпраці між містами та розвиток ІТ-індустрії в Україні. Тому участь у заході буде безкоштовною, за умови попередньої реєстрації.

Більше детальної інформації про Гастролі та реєстрацію – на сайті Кластеру за посиланням: http://itcluster.lviv.ua/activities/gastroli-lvivskogo-it-2/.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: