AIESEC у Львові запрошує школярів в англомовний табір «Step by Step»

Step by Step AIESEC

Міжнародна молодіжна організація AIESEC у Львові, в рамках щорічного освітнього проекту «Світ без кордонів», організовує для школярів літній англомовний табір «Step by Step» («Крок за кроком»).

З 20 червня до 31 липня учні віком 10-16 років матимуть змогу весело і цікаво, інтерактивно попрактикувати свою англійську у такому таборі. Навчання проводитимуть іноземні стажери, які приїдуть з різних куточків світу до Львова.

«Step by Step» відомий серед молоді і школярів тим, що дає унікальну можливість здобути цікавий досвід та побувати у міжкультурному середовищі, не покидаючи рідного міста, водночас – без особливих зусиль покращити рівень володіння англійською.

Цьогоріч табір буде особливо пізнавальним та розвиваючим, зазначають організатори, адже основою більшості занять буде найважливіша тема сьогодення – «Цілі сталого розвитку», які були прийняті ООН, що їх потрібно досягнути до 2030 року. Це, власне, і є наше майбутнє, те, про що кожна людина повинна знати та робити свій внесок, щоб зберегти нашу планету – наш дім. І діти та підлітки повинні змалечку це знати, розуміти і виконувати, дбати про своє майбутнє та майбутнє наступних поколінь.

Марта, яка вже двічі була учасницею табору, розповідає: «Мені в таборі дуже подобається, це унікальна для нас можливість не виїжджаючи з міста, познайомитися з представниками різних країн. Тим більше, що студенти, які працюють з нами, готують дуже цікаві презентації».

Заняття проводитимуться щодня, з понеділка по п’ятницю, з 10:00 до 15:00. Вартість участі:  2 тижні – 250 грн., 4 тижні – 500 грн., 6 тижнів – 750 грн.

Є також можливість безкоштовної участі – якщо  ви приймаєте іноземного стажера до дому. А це, водночас, можливість ще більшого пізнання культури іншої країни та практики англійської для всієї сім’ї.

Реєстрація за посиланням: https://podio.com/webforms/11837561/820182

За деталями звертайтесь: організатор проекту - Софія Назар, тел. +380936400949; https://www.facebook.com/steplviv; https://vk.com/summer_wwb

Довідка:

AIESEC - міжнародна молодіжна організація, діяльність якої спрямована на розвиток лідерського потенціалу у молоді через міжнародні стажування. Організація об'єднує 126 країн світу, де кожна частина процесів керована студентами та нещодавніми випускниками, які зацікавлені у світових проблемах, розвитку лідерства та культурному розумінні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: