Марокканець намагався незаконно перейти українсько-польський кордон

Прикордонники відділу «Краковець» Мостиського загону затримали громадянина Королівства Марокко, який в обхід пункту пропуску намагався незаконно перейти кордон з Польщею.

Про це повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України-Західний кордон

Чоловіка затримала група реагування підрозділу за інформацією місцевих мешканців смт. Краковець, що на Львівщині, які повідомили дільничного інспектора прикордонників про появу невідомого в селищі. Затриманим виявився 19-річний марокканець без документів, що посвідчують особу, який спершу назвався громадянином Сирії на ім’я Азіз, таким чином розраховуючи видати себе за біженця. Згодом чоловік зізнався, що законним шляхом за дійсним паспортним документом Королівства Марокко декілька днів тому прилетів до України, далі через Львів дістався прикордоння і розраховував пішки перетнути українсько-польський кордон, аби в згодом прямувати до Італії.

Громадянина було затримано в адміністративному порядку з метою встановлення особи та обставин правопорушення. За спробу незаконного порушення державного кордону України складено документи справи про адміністративне правопорушення за статтею 204-1 КУпАП.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: