Нардепи зірвали атестацію керівників Нацполіції Львівщини, через договірняк між Деканоїдзе із Садовим

Сьогодні, 4 липня, народні депутати Андрій Антонищак, Богдан Матківський та Олег Мусій зупинили роботу атестаційної комісії з атестації вищого керівного складу ГУ Нацполіції Львівської області.

Сьогодні, 4 липня, народні депутати Андрій Антонищак, Богдан Матківський та Олег Мусій зупинили роботу атестаційної комісії з атестації вищого керівного складу ГУ Нацполіції Львівської області.

Про це народний депутат Андрій Антонищак написав на своїй сторінці у Facebook.

В повідомленні йдеться, що атестацію призупинили через порушення чинного законодавства та підлогу документів, а також договірняків між Х. Деканоїдзе і А.Садовим, де була спроба реанімувати полковника Юрія Гладуна, начальника штабу ГУ, близького друга та однокласника мера Львова.

«Після наради голів комісій, народних депутатів, нач.відділу департаменту кадрового забезпечення Нацполіції України було прийнято рішення призупинити роботу комісії і знайти правовий вихід з даної ситуації. Моя пропозиція така - оскільки є сумніви і підозри щодо якісного та прозорого процесу атестації, - треба обновити повністю роботу комісій. Видати нові накази Авакова, Деканоїдзе, провести повторне тестування з залученням представників громадськості в комісії всіх рівнів - райцентрів, міст і обласного керівництва. Дати чітке оголошення в ЗМІ, хто з керівників Нацполіції проходить атестацію, щоб люди могли надати комісіям повідомлення про неправомірні дії поліції. Я стояв на таких засадах і буду стояти далі. Підкилимні домовленості, реабілітація непрофесійних кадрів зруйнують саму суть реформування поліції. В черговий раз буде тільки імітація змін», - написав він.

Додамо, що член атестаційної комісії Юрій Мартинюк повідомив, що атестацію керівників Нацполіції Львівщини можуть провести повторно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: