Лондонський священик хоче влаштовувати у себе в церкві хард-рок концерти

church-of-england

Священик Том Плант має намір перетворити свою церкву в Камдентауне (Лондон) в майданчик для проведення хард-рок концертів, повідомляє Christian Daily.

Священик Том Плант має намір перетворити свою церкву в Камдентауне (Лондон) в майданчик для проведення хард-рок концертів, повідомляє Christian Daily. Плант обіцяє, що на концертах в церкві не буде відбуватися «мош» (танець-бійка, популярний на хард-рок концертах, - ред).

За словами Планта, в церкві Святого Михайла зможуть розміститися близько 270 шанувальників хеві-метала. Протягом останніх тижнів священик займається переобладнанням церкви - він встановив сцену, аудіо- та освітлювальну систему. Також Плант збирається отримати у церковної ради ліцензію на продаж алкоголю, щоб відкрити в церкві справжній бар з викидайлами на вході, що працюватиме чотири ночі в тиждень.

«Храм - не місце для пиятик, але моя церква не цурається алкоголю, адже Ісус не просто так перетворив воду на вино», - каже священик.

За його словами, звичайним парафіянам не завадить альтернативна діяльність церкви.

Раніше Плант служив у церкві в лондонському передмісті Хартфордшир, в церкві Святого Михайла в Камден-тауні він служить з січня. Батько Плант добре відомий своєю пристрастю до хеві-металу, що викликає занепокоєння деяких парафіян. Однак священик стверджує, що в церкві також будуть проводитися акустичні концерти і виступи народних музикантів.

«Батько не приховує свою любов до хеві-металу, але він запевнив нас, що не запрошуватиме до церкви AC / DC і Металіку одночасно», - говорить один з місцевих жителів Гаррі Канінгем.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: