Ситуація у зоні АТО: 35 порушень режиму тиші

259979

За минулу добу російсько-окупаційні війська 35 разів відкривали вогонь по позиціям українських захисників.

Про це сказав речник штабу АТО Іван Арєф’єв.

На Луганському напрямку зафіксовано 6 порушень “режиму тиші”. Противник вдавався до збройних провокацій з гранатометів та стрілецької зброї в районі Новоолександрівки, Новозванівки та Станиці Луганської.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 23 порушення “режиму тиші”. В районі Мар’їнки, Водяного, Широкиного, Талаківки та Павлополя бойовики вели вогонь зі стрілецької зброї, кулеметів та гранатометів. Окрім того, по Широкиному вів вогонь снайпер, а по Талаківці бойовики відкривали вогонь з БМП.

На Донецькому напрямку зафіксовано 6 обстрілів. Окупанти вели вогонь із мінометів 82-го і 120-го калібру та відкривали вогонь зі стрілецької зброї, кулеметів та гранатометів по Авдіївці. Також по Авдіївці вів вогонь снайпер.

Незважаючи на ці провокації, Збройні Сили України неухильно дотримуються Мінських угод.

Підрозділи, які виконують завдання в зоні проведення АТО, продовжують вдосконалювати навички з метою підвищення рівня бойової готовості. Так, в одному із з’єднань проведено заняття з екіпажами бойових машин піхоти та танків. Під час занять особовий склад отримав практичний досвід щодо водіння технікою за несприятливих погодних умов. Важливо, що кожен механік-водій подолав 15 кілометрів по пересічній місцевості. Особливу увагу в ході занять інструктори приділяли підготовці військовослужбовців за контрактом, які прийшли на заміну шостої хвилі мобілізації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: