Львівський десантник отримав сучасний протез і готується до Паралімпіади

1475311126

Володимир Кличко пробігся зранку на відкритті бігової доріжки навколо озера Тельбін разом з Сергієм Романовським, який днями отримав сучасний протез і тепер може активно займатися спортом.

Володимир Кличко пробігся зранку на відкритті бігової доріжки навколо озера Тельбін разом з Сергієм Романовським, який днями отримав сучасний протез і тепер може активно займатися спортом, інформує kiev.klichko.org.

Романовський, офіцер, командир роти десантників, отримав поранення під Щастям на Луганщині у 2014 році. Він втратив ногу. 25-річний Сергій займається спортом, бігає і готується взяти участь в Паралімпіаді в Токіо в 2020 році. Тепер це стало можливим, оскільки кілька днів тому Сергій отримав новий сучасний протез, який для нього виготовили в Австрії. Допоміг Сергію, як він каже, «перегорнути нову сторінку життя» Володимир Кличко.

«Сьогодні таких хлопців, як я, багато в Україні. Головне, я впевнений, не втрачати бадьорості духу, віри в себе. І дуже добре, коли навколо є люди, які допомагають», - говорить Сергій.

На Березняках Сергій Романовський пробігся на ранковому тренуванні в рамках підготовки до Міжнародного київського марафону разом з Володимиром Кличком та мером столиці.

«Я дуже радий, що сьогодні ми з Сергієм познайомилися особисто. Допомогти йому я вирішив, коли дізнався про його історію з соціальних мереж і від спільних знайомих. Сергій - молодець, він в гарній формі, справжній боєць і справжній спортсмен», – сказав Володимир Кличко.

Днями Сергій Романовський братиме участь в Міжнародному київському марафоні.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: