Сьогодні прикордонники затримали 13 нелегальних мігрантів (фото)

14859883_903132003151373_2189077222151507317_o

4 громадян Афганістану, які мали намір незаконно перетнути державний кордон з сімома неповнолітніми дітьми зупинили сьогодні зранку прикордонники Мукачівського загону.

Про це інформує Західне регіональне управління Держприкордонної служби.

Інформацію про виявлення та рух на околиці населеного пункту Дийда Берегівського району групи осіб, які прямували в напрямку держрубежу надійшла від місцевого мешканця. Висунувшись одразу до вказаного місця, прикордонники зупинили іноземців в двох кілометрах від державного кордону. Документів у затриманих не було, але виявилось, що особи є вихідцями з Афганістану та мали намір потрапити до однієї з країн Європейського Союзу, взявши у небезпечну подорож семеро малолітніх та неповнолітніх дітей, наймолодший з яких 2013 року народження. Крім того, зважаючи на погодні умови одяг та взуття у затриманих був дуже забруднений та промоклий, а діти дуже замерзли. Охоронці кордону одразу ж доставили мандрівників до прикордонного підрозділу, де напоїли теплим чаєм. Наразі встановлюється всі обставини незаконної подорожі, а також коло осіб причетних до організації переправлення іноземців через кордон.

Також вчора прикордонники Мукачівського загону затримали на околиці населеного пункту Геча Берегівського району двох чоловіків африканської та східно-азіатської зовнішності. Під час перевірки виявилось, що документів, які посвідчують особу у іноземців відсутні. Зі слів затриманих стало відомо, що один з них є громадянином Судану, та впродовж деякого часу жив та навчався у м. Харків. Громадянство іншого затриманого наразі встановлюється, оскільки затриманий не володіє жодною з європейських мов. Ймовірно, що затриманий є громадянином Китаю. Для проведення фільтраційних заходів, а також складання необхідних адмінпротоколів чоловіків доставлено до відділу прикордонної служби.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: