Фотографи показали контрасти війни і миру в Україні та Ізраїлі (фото)

img_4992

У Львові відкрилась фотовиставка «Між війною і миром. Україна - Ізраїль» присвячена крихкій межі, яка віддаляє мирне життя від війни.

У Львові відкрилась фотовиставка «Між війною і миром. Україна - Ізраїль» присвячена крихкій межі, яка віддаляє мирне життя від війни.

На виставці представлені роботи, зняті під час Революції Гідності, в зоні військового конфлікту на сході України, а також під час арабо-ізраїльских конфліктів. Ці світлини поєднуються з картинами мирного життя: обличчями людей, природою, архітектурою.

Гості виставки зможуть познайомитися з роботами відомих фотографів: Олександра Ґлядєлова, (Україна), чиї роботи представлені на виставках у Франції та Сполучених Штатах, Олександра Козаченка (Україна), провідного фотографа журналу Forbes Ukraine, автора сотень відомих фотографій революційного Майдану, Марго Ормоцадзе (Україна), фотографа, журналістки і письменниці, Паши Паштєтова, який знімає свої роботи на фотоплівку.

Серію робіт про Ізраїль на виставці представлять Едді Ґеральд (Ізраїль), який висвітлює військову тематику в гарячих точках, Павєл Вальберґ (Ізраїль) відомий ізраїльський фотограф, лауреат міжнародного фотоконкурсу Sony WPA 2011, Дана Фрідландер-Орен (Ізраїль), документальний фотограф і фахівець з панорамних фотографій, авторка книги «Тель Авів 360» та Віктор Ольховський, уродженець Донецька, учасник багатьох фотовиставок в Ізраїлі та Україні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: