Неспокійна сесія ЛМР. Ратушу знову пікетують (фоторепортаж)

img_5044

Чергова сесія ЛМР знову проходить неспокійно. Під міською ратушею зібралися мешканці Рясного, які проти розміщення на території мікрорайону сортувальної лінії сміття.

Про це повідомляє кореспондент ІА Дивись.info.

Свої вимоги представники пікетувальників озвучили під час зустрічі з директором департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Сергієм Бабаком. Активісти вимагають не виділяти ЛКП «Львівспецкомунтранс» ніякої земельної ділянки в межах між мікрорайонами Рясне, Білогорща та Левандівка. Мешканці також вимагають піти на зустріч голові ЛОДА і домовитися про спільне вирішення проблеми пошуку ділянки під сміттєпереробний завод. Крім цього мешканці вимагають створити ландшафтний заказник «Білогосрька долина».

Сергій Бабак заявив мешканцям, що надання земельної ділянки для «Львівспецкомунтранс» має бути знята з порядку денного, на зустрічі також домовлено, що питання спочатку має розглянути профільна депутатська комісія. На разі тривають переговори мешканців з депутатами.

Читайте також: Садовий знову відхрестився від сміттєсортувальної лінії у Рясному

У свою чергу, Андрій Садовий знову заявив, що ініціатива щодо встановлення сміттєсорувальної лінії є приватною ініціативою і міська рада до неї не має жодного стосунку. Він також додав, що ні про який полігон твердих побутових відходів у межах Львова не може бути й мова, а встановлення сміттєсортувальної лінії можливо тільки за умови погодження громадськості. Садовий також заявив, що пропозиції щодо виділення 10 гектарів землі ЛКП Львівспецкомунтранс була помилкою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: