У Львові впроваджують проект «Зелений район» спільно з німецькими фахівцями

У Львові дають старт проекту «Зелений район». Цього тижня, з 6 по 8 лютого, у Львові перебуває німецька делегація з м. Фрайбург. Фахівців німецького міста приїхали до Львова, щоб оглянути вибрану для проекту «Зелений район» вулицю і поділитися досвідом впровадження «зелених» технологій та енергозбереження.

 

Про це інформує прес-центр ЛМР.

Як розповів заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко, протягом останніх двох тижнів відбувалися зустрічі з мешканцями в мікрорайонах Рясне1, Рясне2 і Кам’янка, де презентували ідею «Зеленого району». З активними мешканцями вдалося вибрати декілька ключових проектів, які б могли пропрацьовувати з німецькими колегами.

Вчора, 6 лютого, відбулася зустріч німецької делегації з мешканцями Рясного та активістами, аби обрати ключові проекти, які можна там реалізувати. Говорили про конкретні об’єкти, які є на території району, – школи, заклади дозвілля, житлові будинки, різні громадські простори.

За словами Тетяни Хабібрахманової, начальника управління інформаційної політики та зовнішніх відносин ЛМР, важливою є зацікавленість мешканців, які приходять на зустрічі і лобіюють свої будинки.

«Коли ми визначимось з об’єктами, напишемо проект і подамо його на фінансування німецького уряду. Це дасть можливість отримати фінансування в розмірі 7 млн грн. Також ми запросили до Львова міського голову м. Фрайбург. За результатами роботи, яка триває зараз, буде підписано меморандум про співпрацю Фрайбурга зі Львовом.» - Тетяна Хабібрахманова, начальник управління інформаційної політики та зовнішніх відносин ЛМР.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: