За останні два дні у Львові зафіксували 12 пожеж сухої рослинності

Впродовж 7 – 8 березня на території міста виникло 12 пожеж через спалювання сухостою.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

Мешканцям вкотре нагадують, що пожежі в екосистемах завдають величезну шкоди ґрунтам, рослинному і тваринному світу, а також шкодять здоров'ю людей і передбачають адміністративну відповідальність у вигляді штрафу.

Зокрема, 7 березня зафіксовано 10 пожеж внаслідок спалювання сухої рослинності  та її залишків:

– о 13.05 год. надійшло повідомлення про пожежу в сел. Брюховичі Львівської МР по вул. Львівська, б/н (Шевченківський район) на відкритій території, земельна ділянка належить Брюховицькій СР. Вогнем знищено суху траву на площі 600 м2.

– о 14.39 год. надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові по вул. М. Пимоненка, б/н (Сихівський район) на відкритій території, земельна ділянка належить ЛКП «Дністер». Вогнем знищено суху траву та чагарник на площі 100 м2.

– о 15.48 год. надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові по вул. Надійна, б/н (Сихівський район) на відкритій території, власник земельної ділянки встановлюється. Вогнем знищено суху траву на площі 950 м2.

– о 18.29 год. надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові по вул. Любінська, б/н (Залізничний район) на відкритій території, земельна ділянка належить ЛКП «Нове». Вогнем знищено суху траву та чагарник на площі 5 м2.

– о 18.34 год. надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові по вул. Миколайчука, 38 (Шевченківський район) на відкритій території, земельна ділянка належить ЛКП «Північний 411». Вогнем знищено суху траву та чагарник на площі 50 м2.

– о 19.22 год. надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові по вул. Любінська, б/н (Залізничний район) на відкритій території, земельна ділянка належить ЛКП «Нове». Вогнем знищено суху траву та чагарник окремими осередками на площі 3000 м2.

– о 18.35 год. надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові по вул. Є. Патона, б/н (Залізничний район) на відкритій території, земельна ділянка належить ЛКП «Нове». Вогнем знищено суху траву та чагарник на площі 10 м2.

– о 18.59 год. надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові по вул. Терлецького, б/н (Франківський район) на відкритій території, земельна ділянка належить ЛКП «Навколо базару». Вогнем знищено суху траву та чагарник на площі 400 м2.

– о 19.08 год. надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові по вул. Т. Шевченка, б/н (Шевченківський район) на відкритій території, земельна ділянка належить ЛКП «Рясне-403». Вогнем знищено суху траву на площі 20 м2.

– о 19.32 год. надійшло повідомлення про пожежу в м. Винники Львівської МР по вул. Івасюка, б/н (Личаківський район) на відкритій території, земельна ділянка належить ДП «Добробут» МКП «Винниківське». Вогнем знищено суху траву та чагарник окремими осередками на площі 670 м2 .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: