Поліція Львівщини поповниться новими оперативниками і дільничими

898999

До поліції Львівщини вже відібрали нових оперативників та дільничних. Вже скоро вони відправляться на навчання.

До поліції Львівщини вже відібрали нових оперативників та дільничих. Вже скоро вони відправляться на навчання.

Про це на своїй сторінці в Фейсбук повідомила голова кадрової поліцейської комісії ГУ НП у Львівській області Вікторія Балицька.

Залишилося відібрати ще слідчих, додала вона. Співбесіди із ними пройдуть попередньо 29 та 30 березня.

«За 4 дні (без 8 березня) ми поспілкувалися із 173 претендентами на посади оперуповноважених та дільничних. Не рекомендовано до служби у поліції із них 70 чоловік. Це трохи більше третини», - констатувала Балицька.

За її словами, на заваді службі у поліції стають такі якості претендентів, як невмотивованість та відсутність фахових навичок.

«Були серед тих, хто пройшов, такі люди-іскри. Назву їх умовно "кандидати-індіго". Їх вирізняє впевненість у собі, щирість, чесність, гострий розум, пасіонарність. Як це проявляється? А дуже просто. В гармонії форми і суті 🙂 Охайність, доброзичливий вираз обличчя, відкритий світлий погляд, простота і щирість висловлювань - коли складний та глибокий внутрішній світ проявляється у дуже простих але точних словах. Без нотки пафосу і складнопідрядних речень. Таких було не багато. Їх взагалі мало у популяції. І те що такі "індіго" хочуть у поліцію (хоча мають блискучу перспективу в будь-якій галузі людської діяльності) - є ознакою того, що з'явилася довіра до поліції», - додала вона.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: