Конфлікт правоохоронців і Парасюка. Версія поліції

17309009_1808695119392630_2748858219887095709_n

Правоохоронці розповіли свою версію конфлікту з народним депутатом Володимиром Парасюком, який стався учора на Донеччині.

«Погрожували вирізати сім'ї співробітників поліції, які перебували на блокпосту», ображали і принижували поліцейських, «ви всі донецькі сепаратисти» - правоохоронці розповідають про «спілкуванні» з народним депутатом.

Я не дозволю принижувати поліцейських Донеччини, які вже третій рік на війні, які під обстрілами допомагають людям в прифронтових містах, багато з яких втратили сімей і будинків, покинувши окуповану територію, але залишилися вірними Присяги, даної громадянам України. Ми і далі будемо нести службу на блокпостах, тому що саме тут ми вилучаємо велика кількість незаконної зброї, тим самим зберігаємо життя наших громадян в мирних містах нашої країни», – написав у Фейсбук начальник ГУ Нацполіції у Донецькій області В’ячеслав Аброськін.

Він повідомив, що через вчорашній інциденту, напад на поліцейських під керівництвом народного депутата України, слідчим управлінням ГУНП в Донецькій області під процесуальним керівництвом прокуратури Донецької області відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 «Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу» Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, поліція затримала колону активістів блокади Донбасу, зробивши попереджувальні постріли в повітря. Подія сталася учора, близько 22 години.

Згодом сестра Парасюка Ірина Голуб близько 00:00 15 березня повідомила в Facebook, що «хлопців щойно запакували в машини і повезли в невідомому напрямку».

Раніше повідомлялося, що депутат Володимир Парасюк постраждав під Слов'янськом через зіткнення з поліцією. У той же час в поліції Донецької області заявили, що Парасюк бив співробітників поліції і намагався вирвати зброю у них.

За словами Аброськіна, в результаті конфлікту 7 співробітників поліції Донецької області отримали травми різного ступеня тяжкості.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: