У 2017 році у Львові заплановано масштабні роботи з ремонту доріг

1427181075_6_doroga

У Львові розпочинається ремонтна кампанія з капітального та поточного ремонту доріг. З кінця лютого розпочався ямковий ремонт, та вже з настанням потепління розпочинаються роботи на центральних вулицях міста. На виконання робіт з ремонту доріг, тротуарів, громадських просторів, будівництво велосипедних доріжок у бюджеті розвитку Львова на 2017 рік передбачено 597 млн. 389 тис. грн.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

За словами Олександра Одинця, начальника управління інженерного господарства ЛМР, ремонт доріг, який буде проводитися у Львові у 2017 році, потрібно розділити на два блоки: це капітальний ремонт і поточний ремонт. Капітальний ремонт вулично-дорожньої мережі здійснюється як на замовлення департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР, районних адміністрацій і ЛКП «Львівавтодор». Поточний ремонт і утримання вулично-дорожньої мережі здійснюється на замовлення районних адміністрацій.

Читайте також: У Львові пільговиків наразі возитимуть, але перевірятимуть посвідчення

«Цього року плануємо завершити ряд об’єктів з капітального ремонту, які були розпочаті минулого року та розпочинаємо роботи на нових об’єктах», - розповів Олександр Одинець.

Отож, департамент житлового господарства та інфраструктури ЛМР є замовником робіт з реконструкції вул. Зимновідської, вул. Станційної; реконструкції вул. І. Пулюя - вул. Трускавецької; реконструкції вул. І. Мечникова (від вул. Пекарської до вул. Личаківської); реконструкції вул. Богданівської (від вул. Глинянський Тракт до вул. Золочівської); реконструкції вул. Богданівської (від вул. Золочівської до вул. Пластової); реконструкції вул. Київської (від вул. Генерала Т.Чупринки до вул. Є. Коновальця) і вул. Русових; реконструкції вул. І. Котляревського (від вул. Генерала Т. Чупринки до вул. І. Нечуй-Левицького) і вул. І. Нечуй-Левицького (від вул. І. Котляревського до вул. Академіка А. Сахарова); реконструкції вул. Садової; реконструкції просп. Червоної Калини. Це перехідні об’єкти з минулого року.

Новими об’єктами є реконструкція вул. Холодної (від вул. І. Лукасевича до вул. Винниця); реконструкція вул. Б. Хмельницького (від вул. Промислової до вул. В. Липинського); реконструкція вул. Конюшинної; будівництво шляхопроводу на перехресті вулиць Т. Шевченка - о. Омеляна Ковча; будівництво пішохідного моста на вул. А. Головатого - вул. І. Сулими; реконструкція перехрестя вулиць Тернопільської - П. Мирного - Угорської - С. Литвиненка з облаштуванням кільцевого руху.

Також цього року буде виготовлено проекту документацію на капітальний ремонт вул. І.Миколайчука (від вул. Пилипа Орлика до в'їзду на Голосківський цвинтар); капітальний ремонт вул. І. Федьковича; реконструкцію вул. Д. Вітовського (від вул. Грецької до пл. І. Франка) та від (від вул. Академіка А. Сахарова до вул. Грецької); капітальний ремонт вул. Топольної; капітальний ремонт вул. Зеленої (від будинку №261 до житлового масиву «Пасічний»).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: