Вбивство Вороненкова – це акт державного тероризму з боку Росії, – Порошенко

Президент провів нараду з силовиками щодо цинічного вбивства Дениса Вороненкова.

Про це повідомив речник президента Святослав Цеголко.

«Підступне вбивство у центрі Києва Дениса Вороненкова – це акт державного тероризму з боку Росії, яку він був змушений покинути з політичних міркувань. Явний почерк російських спецслужб, що раніше неодноразово проявлявся в різних європейських столицях», - заявив Президент.

«Вороненков був одним з головних свідків російської агресії проти України і зокрема ролі Януковича щодо введення до України російських військ.

Вважаю невипадковим, що вбивство відбулося в один день з диверсією в Балаклії на Харківщині», - наголосив Глава держави.

Натомість Генеральний прокурор України Юрій Луценко вважає, що вбивство екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова - це показова страта свідка, написав він у Фейсбук.

«Цинічне вбивство одного із свідків, що проходить по справі держзради екс-президента Януковича. Серед білого дня в центрі Києва був застрелений екс-депутат Держдуми Росії Денис Вороненков, який надав слідчим військової прокуратури надважливі покази по справі. Це була звична для Кремля показова страта свідка», – заявив генпрокурор.

Нагадаємо, сьогодні об 11.30 у центрі столиці застрелили колишнього депутата Держдуми Росії, який нещодавно отримав українське громадянство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: