Ініціатора незаконного будівництва на вулиці Володимира Великого оштрафували на 57 тисяч гривень

groshi_69

Інспекцією державного архітектурно-будівельного контролю у м. Львові 29 березня винесено постанову про накладення штрафу за правопорушення у сфері містобудівної діяльності.

Постановою накладено штраф на ФОП Мамедова Мурсаля Абдулгусейна Огли у розмірі 57 600 грн. за виконання будівельних робіт по вул. В. Великого, 117 без реєстрації декларації про початок виконання будівельних робіт на об’єкті ІІ категорії складності, передає прес-служба ЛМР.

Нагадаємо, Інспекцією державного архітектурно-будівельного контролю у м. Львові було проведено позапланову перевірку на об’єкті будівництва зблокованих тимчасових споруд на вул. В. Великого, 117. Під час перевірки виявлено, що за вказаною адресою ФОП Мамедовим Мурсаль Абдулгусейн Огли проведено будівельні роботи з будівництва одноповерхової споруди, площею 100 кв.м., яка збудована на монолітному бетонному фундаменті, влаштованому по периметру, без дозвільних документів, які надають право на виконання будівельних робіт, що є порушенням вимог п.2 ч. 1 ст.34, ч. 1 ст. 36 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», п.5 Порядку виконання підготовчих та будівельних робіт, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 13 квітня 2011 р. № 466.

Станом на сьогодні будівельні роботи зупинені.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: