ЛМР має нарешті налагодити контроль за машинами, які вивозять сміття, - Гримак

Сміттєву кризу у Львові неможливо вирішити тільки виділенням коштів.

Про це виступаючи перед депутатами Львівської міськради заявила заступник голови ЛОДА Ірина Гримак, передає ІА Дивись.info.

«Крім великих коштів, потрібно налагодити співпрацю із місцевими мешканцями та представниками громади. Треба йти до людей і важливо, щоб Львівська міська рада скоординувала свою роботу так, щоб очільник Львова спільно із своєю командою налагодив співпрацю і розмову із органами місцевого самоврядування області. Інша справа – це контроль. У мене є велике прохання до Львівської міської ради, щоб вона нарешті налагодила контроль за транспортом, який вивозить сміття з міста Львова. Зараз немає ні обліку сміття, ні розуміння того, куди його везуть», - заявила Ірина Гримак.

Вона також заявила, що має бути розуміння, що буде за два роки – після завершення терміну дії меморандуму.

«Насправді, здається, що це довгий час, але загалом це – малий термін, тому ми повинні напрацювати механізм, що ми бачимо на перспективу. Якщо цього не буде, якщо не буде розуміння у мешканців, а що ж міська рада думає робити зі сміттям за два роки, то знову буде величезний спротив у місцевих мешканців», - заявила Ірина Гримак.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: