Львівські депутати звинуватили Свистун у безгосподарності через вкрадене майно

16651786_1742715266043748_1426032687_n

Депутати Львівської міської ради висловили невдоволення роботою начальниці управління комунальної власності ЛМР Інни Свистун.

Як розповіла депутатам чиновниця, діяло злочинне угруповання, яке привласнювало комунальні приміщення. На окремі об’єкти право власності реєстрували недобросовісні  нотаріуси. Втім депутати заявили, що причина у стилі роботи управління, передає ІА Дивись.info.

«Ваша проблема набагато глибша. Ви намалювали собі образ королеви, надягнули корону У вас відсутні принципи комунікації. Ви маєте здатність привертати до себе злість. Ви умудрилися опустити депутатську комісії до такого рівня, до якого не дозволяв собі навіть мер Буняк. Ви не маєте поваги до волонтерів. Ви не маєте поваги до військкомату, який просять приміщення. Мене зараз не стільки цікавить скільки вкрали і скільки знайшли а скільки ще вкрадуть», – заявив депутат Григорій Козловський.

«У місті немає господаря. Якби він був, то б у нас не крали з-під носа. Треба ставити питання про відповідальність керівництва міста в цілому», – заявив депутат Тарас Чолій.

Своєю чергою міський голова Андрій Садовий заступився за підлеглу.

«Такого порядку, який є зараз в управлінні комунальної власності не було давно. Інна Василівна найбільш фахова серед керівників управління» - заявив мер.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: