У Львові мешканці Пасічної із дітьми не мають можливості добратись в центр міста

18765692_1130756653735144_8105172606915875384_n

Матері із малими дітьми і маломобільних груп населення, які проживають в районі вулиць Пасічна, Дж. Вашинготана не мають можливості добратись в центр міста.

Матері із малими дітьми і маломобільних груп населення, які проживають в районі вулиць Пасічна, Дж. Вашинготана не мають можливості добратись в центр міста.

Про це йдеться на Facebook-сторінці ГО «За якісний транспорт».

«На маршруті 47а згідно оголошення на конкурс, яке було опубліковано на сайті Львівської міської ради в 2015 р. має їздити 12 автобусів великої пасажиромісткості(не менше 100 людей) та з можливістю перевозити маломобільні групи населення. На практиці ж, великі автобуси дуже рідко виїжджали на цей маршрут. До нашої організації надходили скарги, прохання від матерів дітей із колясками допомогти із вирішенням цього питання ще до перекриття вулиць Личаківська-Мечнікова і ми, із своєї сторони, писали скарги на управління транспорту і зв'язку ЛМР. Після скарг автобуси великої місткості на певний період з'являлись на маршруті №47а, але після перекриття перехрестя їх ще жодного разу не було помічено.

26 травня був виїзд на Львівське комунальне АТП 1. Перед ним до нас звернувся депутат ЛМР Мирослав Данилків із скаргою від мешканців вул. Пасічної, Дж. Вашингтона щодо поганого курсування автобуса 47а. З ним було домовлено, що під час виїзду буде поставлене питання, щоб частину автобусів марки ATAMAN A-092H6 випустили на маршруті 47а. Ці автобуси мають понижену підлогу в задній частині автобуса для перевезення маломобільних груп населення і дітей в калясках. Під час розмови із керівництвом Львівське комунальне АТП 1 і в.о начальника управління транспорту Олег Партика було домовлено, що із понеділка шість автобуси марки ATAMAN A-092H6 будуть на маршруті №47а. Сьогодні вже середа, а жодного автобуса марки ATAMAN A-092H6 не було від понеділка до сьогоднішнього дня включно.

Завтра на засіданні громадської ради при управлінні транспорту ЛМР будемо ставити питання щодо виступу на апаратній нараді ЛМР представника громадської ради, щоб донести проблематику, яку створює ЛК "АТП-1" для матерів із малими дітьми і маломобільних груп населення, які проживають в районі вулиць Пасічна, Дж. Вашинготана», - повідомляють активісти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: