Львівщина співпрацюватиме зі Всесвітньою організацією інтелектуальної власності

P70703-124617(1)
Підписання Меморандуму про співробітництво між ЛОДА та Всесвітньою організацією інтелектуальної власності. Фото: Дивись.info

3 липня Львівська облдержадміністрація та представники Всесвітньої організації інтелектуальної власності підписали Меморандум про співробітництво.

Про це повідомляє кореспондент ІА Дивись.info.

Меморандум про співробітництво між Львівською ОДА та представниками Всесвітньої організації інтелектуальної власності, який підписали 3 липня, наблизить стандарти Європейського союзу до України і Львівської області, каже голова облдержадміністрації Олег Синютка.

«Ми сподіваємося, що з підписанням меморандуму наше бізнес-середовище, а особливо наукові кола і громадські організації, зможуть досягнути консенсусу і спільної роботи у напрямку впровадження інтелектуальної власності та її поваги», — зазначив посадовець.

У свою чергу, Міхал Швантнер, директор Департаменту країн перехідного періоду і розвинутих країн Всесвітньої організації інтелектуальної власності ООН, переконаний, що таким чином Україна підкреслила, що прагне захищати інтелектуальну власність.

«Наша мета — розвиток знань про інтелектуальну власність та про її захист на базах університетів та наукових інституцій для впровадження знань про інтелектуальну власність у сферах бізнесу та економіки для економічного розвитку країни», — каже Міхал Швантнер.

Заступник керівника Центру правової допомоги у сфері захисту прав інтелектуальної власності Олександр Відєнєєв зазначив, що мешканці Львівської області зможуть проходи курсу, за результатами яких отримуватимуть дипломи, які визнають у всьому світі.

Нагадаємо, 15 та 16 червня у Львові пройшов просвітницький проект «Чесна музика», мета якого — закликати власників барів, ресторанів та готелів дотримуватися авторських прав на музику, яка у них лунає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: