ZaxidFest-2017: 4 сцени, 60 годин музики та 50 гуртів з усього світу

afisha zaxid 2017 horizontal

На ZaxidFest 2017, що відбудеться у с. Родатичі на Львівщині, завітають особливі гості. Вперше в Україні виступлять гурти Breaking Benjamin та Editors.

Американські альтернативщики Breaking Benjamin переборючи страх перед польотами фронтмена гурту Бенджаміна Барнлі, таки перетнуть Атлантику. Це буде другий приїзд гурту у Європу. Багаторазові учасники різноманітних американських чартів, володарі платинових, мультиплатинових, золотих альбомів і синглів, автори численних пісень та лонгплеїв, Бенджаміни збирають на батьківщині стадіони. Їх сингл “I Will Not Bow” 2009-го року нещодавно став двічі платиновим – за інформацією The Recording Industry Association of America® (RIAA), продали уже два мільйони копій.

Гурт із Великобританії Editors, що виконує інді-рок, вперше приїде в східну Європу. Зазвичай їх турова географія обмежується Німеччиною. Гості зіграють на головній сцені у завершальний день, 20 серпня, та представлять найкращі матеріали за роки існування гурту, а також пісні зі свого шостого альбому. До речі, Editors став постійним хедом європейських фестів, а вокаліст команди Том Сміт має чи не найоб’ємніші вокальні дані – 4,95 октави. Таким чином, він “обігнав” Брюса Дікінсона, Фреді Меркюрі, Роберта Панта, Девіда Боуі та багатьох інших відомих вокалістів.

Потяжчений варіант фестивалю буде представлений командами: Pain (Швеція), In Extremo (Німеччина), We Butter The Bread with Butter (Німеччина), американськими гуртами – Miss May I, Being As An Ocean та Chelsea Grin, українськими – Septa, 1914 та ін.

Ніжність фестивалю Захід – це Vivienne Mort, мінорно-запальний Pianoboй, неймовірна Христина Соловій на нічній сцені. Рэспубліка Паліна, Женя і Катя, The Elephants, ARLETT, Tik Tu на Інді сцені.

Традиційні учасники ZaxidFest – категоричний та прекрасний Noize MC, учасники Євробачення O.Torvald, завжди чудова Карна, енергійний Тартак, рокабільщики The Hypnotunez, кращий рок-гурт Європи за версією GBOB Sinoptik, зірки українського Ікс-Фактора Detach, The Hypnotunes, Fontaliza та багато інших.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: