Жінки хотіла за 50 євро «домовитися» з прикордонниками, щоб вивезти за кордон дитину

20881972_1102317849899453_4249906727638607092_n

Щоб вивезти свою власну доньку за кордон за незаконно виданим дорученням від батька дитини, жінка вирішила підкупити прикордонників.

Про це повідомили у прес-службі Мостиського прикордонного загону.

Вчора, в пункті пропуску «Шегині», що на українсько-польському кордоні, для оформлення на виїзд з України прибула 44-річна громадянка України, мешканка Івано-Франківщини зі своєю донькою 9-ти років. На паспортний контроль жінка надала нотаріально засвідчену заяву батька дитини про те, що він надає згоду на вивезення доньки за кордон.

Під час перевірки інспектор прикордонної служби з’ясував, що документ виданий незаконно, адже батько дівчинки перебуває за кордоном і фізично не міг особисто підписати його. За даним випадком прикордонник доповів старшому в пункті пропуску і запросив жінку до службового приміщення для розбору. Розуміючи своє становище та сподіваючись таки виїхати з дитиною за кордон, жінка не придумала нічого кращого як в додаток до всього ще й спробувати відкупитися від правоохоронців та дати хабара у розмірі 50 євро. До Польщі їх ніхто не пропустив, а від хабара прикордонники відмовилися.

Отже, крім пояснень щодо можливої підробки документів, жінці також довелося відповідати на питання поліцейських стосовно спроби дачі незаконної винагороди правоохоронцю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: