У Залізничному районі Львова з’явиться новий сквер «Шкільний» 

7238c2ca8515ce0395545fa66eef3120_XL

Члени комісії екології та природокористування погодили звернення з проханням надати зеленій зоні статус та назву скверу «Шкільний» у Залізничному районі по вул. Головатого, 7А.

«Збільшення кількості скверів – це однозначно позитивне явище, це збереження рекреаційної зони для мешканців міста. Тому ми погодили це звернення і прийняли рішення скерувати його у департамент містобудування для створення проекту ухвали. Згодом депутати під час сесії ЛМР мають прийняти рішення щодо цього питання. Варто додати, що в межах громадського бюджету у цьому сквері прокладені доріжки, встановлені лавочки і освітлення. І тепер це комфортне місце для відпочинку мешканців», - розповіла голова комісії Ірина Оршак.

Також члени комісії заслухали інформацію начальника управління екології та ландшафтного планування ЛМР Андрія Галушки щодо створення ландшафтного заказника загальнодержавного значення «Торфовище Білогорща».

«Начальник управління екології та ландшафтного планування повідомив, що ведуться перемовини із сільським головою Зимної Води, адже для затвердження меж заказника необхідне затвердження сільської ради.  Після погодження всі матеріали будуть передаватись в обласну раду для подальшого прийняття рішення. Проте, на жаль, як нам повідомив п. Галушка, Рясна-Руська передала землі, які мали відійти до заказника, у приватну власність громадян», - зазначила Ірина Оршак.

Джерело: lvivrada.gov.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: